Ingrediente

80 g aluat de foietaj
30 g parmezan răzuit
1 linguriță de unt topit
Susan pentru decorat
Sărățele cu susan și parmezan din aluat de foietaj Gustare simplă, rapidă și delicioasă pentru zilele fară inspirație. Daca ti-a placut aceasta reteta nu uita sa lasi un comentariu si...

Instrucțiuni

1.Se întinde aluatul de foietaj pe o suprafață întinsă acoperită cu o foaie de copt.
2.Preîncălzim cuptorul la 200 de grade celsius.
3.Cu ajutorul sucitorului întindem puțin aluatul.
4.Ungem aluatul cu untul topit.
5.Acoperim aluatul cu parmezanul ras, decorăm cu susan, tăiem aluatul în jumătate pe lung și apoi în fâșii de grosimea unui deget.
6.Punem la cuptor pentru 15 minute.
7.Poftă bună!

Sărățele cu susan și parmezan din aluat de foietaj

Gustare simplă, rapidă și delicioasă pentru zilele fară inspirație.

Daca ti-a placut aceasta reteta nu uita sa lasi un comentariu si sa o distribui pe Facebook, Instagram si Pinterest. Multumesc!

Poate o sa iti placa si:

PLĂCINTE CU BRÂNZĂ, CEAPĂ ȘI MĂRAR LA TIGAIE

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.