Ingrediente

150 g de făină
100 g zahăr
100 g fulgi de ciocolată
80 ml ulei
2 ouă
2 linguri smântână
1 praf de copt
coaja de la o portocală
Brioșe cu fulgi de ciocolată În diminețile răcoroase, brioșele cu fulgi de ciocolată sunt alegerea perfectă. Acestea merg foarte bine langă o ceașcă fierbite de cafea, ceai sau un pahar...

Instrucțiuni

1.Se bat ouăle cu zahăr.
2.Peste ouă se adaugă făina cernută, praful de copt, smântâna, uleiul, coaja de portocală, 70 de gr din fulgii de ciocolată și se amestecă bine până la omogenizare.
3.Turnăm aluatul în forme, decorăm cu fulgii de ciocolată rămași și punem tava în cuptorul preîncălzit la 180 °C pentru 15 min.

Brioșe cu fulgi de ciocolată

În diminețile răcoroase, brioșele cu fulgi de ciocolată sunt alegerea perfectă. Acestea merg foarte bine langă o ceașcă fierbite de cafea, ceai sau un pahar cu lapte cald. În sezonul rece îmi place să am mereu în casă brioșe cu fulgi de ciocolată, mai ales că această rețetă este super simplă și nu îmi răpește mult timp.

Daca ti-a placut aceasta reteta nu uita sa lasi un comentariu si sa o distribui pe Facebook, Instagram si Pinterest. Multumesc!

Poate o sa iti placa si:

TIRAMISU

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.