Pilaf de orez cu carne de pui este pe cale să fie preferatul familiei tale. Pentru aceasta reteta eu prefer sa folosesc pulpele de pui fără piele, sunt fragede, suculente si ofera un plus de savoare, iar orezul este perfect pufos. Aceasta este cu siguranță o cină câștigătoare, tu și familia ta va veți bucura. Este simplu, reconfortant și delicios!
Cui nu-i place dupa o zi plina la munca sa prepare ceva ușor si rapid de facut intr-o tigaie sau o oala? Sper sa va placa si voua!
PILAF DE OREZ CU CARNE DE PUI – 7 BENEFICII
- Este simplu și rapid
- Folosește ingrediente simple de cămară
- Pregătire minimă: 10 minute maxime!
- Aceasta este o rețetă care poate fi gatita si la cuptor.
- Total personalizabil după gust
- În funcție de tipul de orez pe care îl utilizați, această rețetă ar fi gata în 30 de minute.
- Se pastreaza bine la frigider cel putin pana la 5 zile, imi place sa o tin maxim 3 zile pentru prospetime optima.
Daca ti-a placut aceasta reteta nu uita sa lasi un comentariu si sa o distribui pe Facebook, Instagram si Pinterest. Multumesc!
Poate o sa iti placa si:
lasa un raspuns