Ingrediente

500 g ciuperci Champignon
300 g paste
300 ml smântână de gătit
1 lingură de ulei de măsline
1 ceapă
3-4 căței de usturoi
1 legătură de mărar proaspăt tocat
1 lingură de unt
sare
piper

Instrucțiuni

1.Într-o oală punem pastele le fiert cu apă și sare respectând instrucțiunile de pe ambalaj.
2.Tăiem ciupercile feli și tocăm ceapa și usturoil mărunt. Într-o tigaie punem ulei și untul la încins, adăugăm ceapa și o călim până devine translucidă, apoi adăugăm usturoiul pentru 1-2 minute amestecând constant.
3.Acum adăugăm ciupercile, puțină sare și amestecăm până aestea lasă zeamă, Acoperim cu un capac și lăsăm să fiarbă la foc mediu până scade zeama, amestecând din când în când.
4.După ce ciupercile au fiert adăugăm și smântâna și lăsăm să fiarbă până se formează sosul.
5.Adăugăm pastele, mărarul, parmezanul, sare și piper după gust și omogenizăm totul foarte bine. Se servesc calde.
6.Poftă bună!

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.