Ingrediente

400 g piept de pui
jumătate ardei gras rosu
jumătate ardei gras galben
jumătate ardei gras verde
1 ceapă
1 lingură condimente pentru fajita
2 lipii
sare
piper
Fajitas cu pui sunt o masă ușoară și aromată. O rețetă clasică mexicană, puiul suculent este condimentat, prăjit și gătit la perfecțiune, apoi amestecat cu ardei gras și ceapă sotate. O...

Instrucțiuni

1.Prăjim puiul tăiat fâșii în ulei cu puțină sare și piper pentru aproximativ 8 minute sau până când este bine gătit.
2.Adâugâm ardeii (eu am avut numai ardei roșii de data aceast, a ieșit la fel de delicioasă) tăiați fâșii subțiri și îi lăsăm să se gătească bine (până sunt moi)
3.Apoi adăugăm ceapa tâiată fideluță și lingurița cu amestecul de condimente pentru fajita și gătim până ceapa devine transluidă. Gustăm de sare, piper și condimente.
4.Într-o tigaie încinsă punem o lipie pentru 1-2 secundă pe o parte și 1-2 secunde pe cealaltă, așa procemăm și cu lipia rămasă.
5.Pe o lipe așezăm jumătate din compoziție (sau cât considerați necesar) în mijloc, îndoim la unul din capete și apoi rulăm. Se servește caldă!
6.Poftă bună!

Fajitas cu pui sunt o masă ușoară și aromată. O rețetă clasică mexicană, puiul suculent este condimentat, prăjit și gătit la perfecțiune, apoi amestecat cu ardei gras și ceapă sotate. O stoarcere de lămâie proaspătă adaugă un pumn de aromă, iar fajitas sunt servite cu lipii/tortilla calde și toppinguri.

Fajitas cu pui – 5 caracteristici

  • Este simplu și rapid
  • Folosește ingrediente simple de cămară
  • Pregătire minimă: 5 minute!
  • Aceasta este o rețetă care poate fi gatita si la cuptor.
  • Total personalizabil după gust

Daca ti-a placut aceasta reteta nu uita sa lasi un comentariu si sa o distribui pe Facebook, Instagram si Pinterest. Multumesc!

Poate o sa iti placa si:

PILAF DE OREZ CU CARNE DE PUI

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.